gfxHeaderImage
over ons

Welkom bij loon- en grondverzetbedrijf Zweverink. Ons bedrijf is gevestigd te Hengelo (G) en richt zich vooral op het agrarisch loonwerk. Daarbij verzorgen wij ook werkzaamheden op het gebied van grondwerk en bestrating. Via deze site willen wij u een beeld geven van onze werkzaamheden. Door foto`s, geschiedenis, nieuws en een overzicht van onze diensten kunt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en het aanbod van ons bedrijf. Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen voor verdere vragen.

laatste foto's
laatste nieuws

Succesvolle maïs demo in samenwerking met KWS en Limagrain

19 september vond een succesvolle maïs demo plaats. Op het perceel aan de Heideweversweg zijn dit voorjaar diverse soorten maïs gepoot. Aan vele belangstellenden lieten de medewerkers van KWS en Limagrain zien en horen wat de kenmerken van de verschillende rassen maïs zijn. Daarbij werd ook advies gegeven over bemesting, en werd het afgelopen groeiseizoen en zijn invloed op de gewassen besproken.                          

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                   9/10/11 juli: Loonbedrijf Zweverink aanwezig bij DEMO-dagen Jan de Winkel

In de eerste week van juli organiseerde Jan de Winkel zijn DEMO-dagen. Een groot succes! Ook wij waren daarbij aanwezig met onze 36m3 transporttank. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Nieuwe 36000 liter transporttank met nieuwe tractor afgeleverd
Contact 26-04-2013

Hengelo - Vrijdag 19 april heeft Firma Jan de Winkel Hengelo B.V. een nieuwe Veenhuis36000 litertransporttank en een nieuwe John Deere 6190R tractor afgeleverd aan Loonbedrijf Zweverink Hengelo Gld. Deze combinatie wordt gebruikt voor transport van mengmest, van de boerderij naar de akkers.

Technische gegevens: de tank is een 36000 liter, heeft banden 700/50-26.5 12 PR TL I-328 169 A8, wordt gedragen door 4 assen, heeft een Vogelsang draaizuigerpomp V186 - 368Q (8500 liter) compleet met luchtberemming, Eijkelkamp automatische fraudebestendig bemonsteringskabinet 6 inch inclusief weegsysteem.
Inclusief met een nieuwe John Deere tractor type 6190R DirectDrive 50 km tractor.
De Firma Jan de Winkel wenst Loonbedrijf Zweverink veel werkplezier met deze mooie combinatie.
 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nieuw: Sep-Dry

In samenwerking met Timac Agro is Sep-Dry ontwikkeld. Dit is een sterk drogend mineraalcomplex wat toegevoegd kan worden aan gescheiden rundveemest. De stof zorgt ervoor dat het drogestofpercentage in de dikke fractie van de mest aanzienlijk wordt verhoogd. Het boxstrooisel behoudt  hierdoor lagere temperaturen, en bacteriën krijgen geen kans om zich te vermeerderen en ontwikkelen. Dit natuurlijke, milieuvriendelijke product zorgt voor toename van het comfort van de koe en vermindering van de kans op uiergezondheidsproblemen. Het is fosfaatvrij, geurverminderend en zorgt voor verbeterd gebruik van de dikke rundveemestfractie. Laat daarom uw mest scheiden met onze mestscheider en laat daarbij Sep- Dry toevoegen!

Lees meer over Sep-Dry in de flyer, en op de website van Timac Agro. Lees ook meer informatie in het artikel in 'de Loonwerker'.

Vraag gerust naar meer informatie!

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Mestscheider

Vanaf 2012 beschikken wij over een mestscheider: de oplossing voor het probleem van een tekort aan boxstrooisel en gebrek aan mestopslag.

Door middel van het scheiden van mest, ontstaan een dunne en dikke fractie.Deze zijn ideaal te gebruiken voor het strooien van uw boxen en vergemakkelijken de opslag en bemesting. De dunne fractie zorgt ervoor dat stikstof sneller opgenomen wordt door de gewassen, de dikke fractie mag het gehele jaar op klei-bouwland uitgereden worden.

Vraag vrijblijvend naar meer informatie!

2008 Loonbedrijfzweverink.nl | produced by ITsatWork